Rupsen 


Toon 1 - 4 van 4 producten
 • € 88,70
    De roofmijt (Hypoaspis Miles) is een sterke vijand van bodeminsecten. De roofmijt blijkt een effective bestrijder te zijn tegen varenrouwmuglarven. De Hypoaspis Miles is ook effectief in het bestrijden van springstaarten en poppen van trips. Bij een zware plaag goed voor 25 m². Bij een lichte plaag goed voor 50 m².  
 • € 20,70
    De aal of nematode (Steinernema carpocapsae) is in staat om verschillende insectensoorten te bestrijden. De Carpocapsae kan probleemloos ingezet worden naast andere biologische of geïntegreerde systemen.   Dit product is goed voor 10-20 m².  
 • € 45,30
    De roofmijt (Hypoaspis Miles) is een sterke vijand van bodeminsecten. De roofmijt blijkt een effective bestrijder te zijn tegen varenrouwmuglarven. De Hypoaspis Miles is ook effectief in het bestrijden van springstaarten en poppen van trips. Bij een zware plaag goed voor 10 m². Bij een lichte plaag goed voor 20 m².  
 • € 63,02
    De aal of nematode (Steinernema carpocapsae) is in staat om verschillende insectensoorten te bestrijden. De Carpocapsae kan probleemloos ingezet worden naast andere biologische of geïntegreerde systemen.   Dit product is goed voor 100-200 m².  
Toon 1 - 4 van 4 producten

Best verkochte productenQR code

Recent bekeken

Geen producten

Menu


Top
Compare 0