Mite Booster patroon (gevuld met Dutchy's)

REF8360

Nieuw product

Patroon gevuld met Dutchy"s zonder houder

Meer details

€ 3,25Incl. BTW

- +

Het minimum bestelaantal voor dit product is 3

Add to compare

 

Het Refona Mite Booster patroon is een capsule met daarin een hoeveelheid volwassen Dutchy's, larven en eieren. Binnenin het patroon is de vochtigheid optimaal voor het ontwikkelen van de Dutchy's. De patronen dienen na binnenkomst direct te worden opgehangen in het dierenverblijf en kunnen niet bewaard worden.

Voor het plaatsen van deze capsule heeft u de blauwe houder nodig, die op verschillen plaatsen in het dierenverblijf kan worden bevestigd. Kijk voor de juiste hoeveelheid in de productinformatie die u hier rechts op de pagina kunt downloaden.

Voor het gebruik in terraria is de houder niet noodzakelijk, maar kan er gebruik gemaakt worden van een natuurgetrouw nagemaakt stronkje, waar de patroon onder kan worden gelegd.

De werkingsduur van een patroon is 5 tot 6 weken. Wanneer de plaag daarna nog niet geheel is bestreden is het verstandig nieuwe patronen te plaatsen. Doordat de Dutchy's de bloedmijten uit hun schuilplaatsen jagen kan de plaag in sommige gevallen in het begin verergeren. Dit effect moet na ca. 2 weken minder worden.

26 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Best verkochte productenQR code

Menu


Top
Compare 0